Our portfolio

University GYM

UNIVERSITY GYM
LOCATION: GLASGOW UNIVERSITY, UK
DESIGN: SPIN STUDIO

Requirement: A stand-out gym wall decoration in the form of a statement wall for Glasgow University’s gym was called for by architects Spin. The actual refurbished gym room is in a low-ceilinged basement with no natural daylight. As a result, it was important to have a dynamic visually appealing wall to highlight and bring some personality to the room. Because it would be students and mainly young people using the space, it needed to fit in with contemporary design trends.

Products. Contractors GHI chose our popular geometric 3D panels for the gym wall decoration. Environmentally-friendly and fire-resistant, these gypsum tiles provide a safe, attractive and sustainable wall covering solution. The textured wall panels are applied in a way that provides a seamless and stunning 3D look. 

Result: The geometric panels give the gym wall decoration a dynamic look. These are placed at intervals on the wall, against a painted black background and with a playful, colourful graphic of bike spokes in between.The result is a contemporary image for a room populated with twenty and thirty-something, intent on improving their personal fitness.

glasgow university, commercial wall design, geometric wall design, holes panels, modern surface design, university gym wall design

No products in the cart.